Categories
Без категория

Любов в Къщата на ВИП Брадър! Искри между Аръков и Гигова

Все по-топли стават чувствата между двамата.

От няколко дни насам се наблюдават все по-близките и топли отношения между бившият на Мика Стоичкова и Мария Илиева – Иво Аръков и дъщерята на футболния бос Николай Гигов – Ели. Двамата все по-често се усамотяват и се сближават. Феновете на предаването одобряват подобна връзка и дори споделят, че ако между двамата наистина се зароди нещо, то това би било много хубаво, тъй като си подхождат изключително много.

Макар Ели Гигова да е с няколко години по-голяма от своя „съквартирант“, феновете на предаването смятат, че двамата са перфектни един за друг! Красиви, възпитани и интелигентни млади хора, които се допълват страхотно.

Със сигурност обаче, тази новина няма да се хареса на Евгени Минчев. Той вече забеляза „сближаването“ между тях и дори през смях заяви, че би се заел със сватосването им. Зад тази шега обаче, се крие много болка в сърцето на влюбения Минчев, който вече обяви своите чувства към Аръков, но младият актьор ги пренебрегна и отбеляза, че между тях не може да има нищо, тъй като харесва жени.

Остави твоят коментар

коментар(и)