Categories
Без категория

Любовен скандал тресе шоубизнеса! Бирмата и Алисия се изпокараха – gp-gallery.com

Алисия и новият й възлюбен Георги Станоев – Бирмата много бързо са успели да се изпокарат и да се докарат до вледенени отношения, пише столичен всекидневник. На едно и също събитие в събота вечерта фолк звездата и милионерският наследник седнаха на различни маси и не се погледнаха цяла вечер.

Според близки до двойката на Станоев му писнало да угажда на безбройните й капризи. Клюката разказва, че двамата са имали луд скандал, вследствие на който Станоев натирил певицата от дома си. На първия им разрив в отношенията свидетели станаха стотици поканени на церемонията по закриване на „Седмица на модата в София“, след като двамата се появиха в различни компании. Бизнесменът заби нож в сърцето на чалгаджийката, резервирайки ВИП маса редом до родните величия както в модата, така и в шоубизнеса, а самата тя беше натирена на столче заедно с останалите гости в другия край на залата.

Докато изпълнителката на „Палиш, палиш“ се чудеше как да изтрие срама от челото си, Станоев беше във вихъра си. Той не пропусна да се поздрави и да вдигне наздравица с всеки свой познат, а мощните му охранители го следваха неотлъчно. Тотален удар по Алисия се оказа моментът, в който започнаха ревютата, а възлюбеният й с нескрито възхищение огледа полуголите манекенки.

„Нормално е Алисия да му е омръзнала вече. Тя и вечните й претенции и фасони са предизвикателство за всеки един мъж. Неслучайно всички я зарязват, като й се наситят“, шушукат злите езици.

Бирмата определено е апетитна хапка за столичните бръмчалки, които до една умират да привлекат вниманието му. Бившата изкусителка Калина Паскалева, която понастоящем е пиар на хотела, в който се провеждаше събитието, на няколко пъти разходи пищно деколте до пъпа пред хищния му поглед и всеки път му мяташе закачливи погледи. Унизена, Алисия не спираше да следи случващото се с поглед, сякаш страхувайки се докъде ще стигне флиртът им.

Към края на вечерта двамата любовници в оставка започнаха онлайн кореспонденция, която вместо да изглади проблемите им, ги напрегна още повече. След като приключи и последното модно ревю, организаторите на събитието обявиха началото на афтър парти, от което чалгаджийката побърза да си тръгне обидена и с подкопано самочувствие. Станоев за сметка на това пресипа няколко водки в чашата си и смело се хвърли в купона, пренасяйки се на съседно сепаре. Там в компанията на няколко моделки и приятели бизнесменът завърши вечерта.