Categories
Без категория

Любвницата на Тачо влезе в къщата на ВИП Брадър!

Любовницата на Тачо взриви Резиденцията.

Както се й очакваше любовницата на съпруга на Жени Калканджиева влезе в шоуто. Зорница Линдарева взриви обстановката в къщата и събра погледите на всички съквартиранти със своето представяне. Нейната видеовизитка беше толкова впечатляваща, че остави без думи гостите на Ники Кънчев в „живото предаване“.

Интересна ще бъде реакциите на Жени Калканджиева и нейния съпруг, когато установят, че „госпожицата“ се е нанесла на няколко метра от тях и съвсем скоро ще заживеят под един покрив. Зорница влезе в Резиденцията на ВИП Брадър заедно с Влади Въргала и рапърът Wosh MC. Тя беше разпозната от по-голяма част от съквартирантите, начело с членът на „Политбюро“ Евгени Минчев и веднагически стана тема номер 1 за него и Йорданка Христова – единствените, които знаят за присъствието на Жени Калканджиева и Тачо в съседната къщичка.

Пределно ясна е целта, която преследват продуцентите с вкарването на Зорница Линдарева в къщата на виповете. Дали обаче, Жени и Тачо ще се подадат на провокацията? Предстои да видим в тазвечерния епизод! Не го пропускайте, тъй като ще бъдат излъчени още кадри от „тихата война“, която се води между Воче и Минчев!

Остави твоят коментар

коментар(и)