Categories
Без категория

Лъснаха новите тарифи в чалгата – gp-gallery.com

Новите тарифи на звездите на Пайнер вече са в обращение. Само за броени месеци някои изпълнители са успели да си вдигнат хонорарите, а в списъка се забелязват и няколко нови имена, пише HotArena.

Най-скъпа, както винаги, е Преслава, чиито хонорар за час и половина програма е 7000 лева. Никой друг от фирмата не може да се похвали със златната цифра. На второ място след нея се нареждат Галена, Ивана, Мария и Джена, които взимат по 6000 лв. С 500 лева по-малко взимат Цветелина Янева и Емануела, а на 5000 лева са заковали Анелия, Глория, Константин и Малина. Емилия и ДесиСлава отварят гърло за 4500 лева, а Илиян, Кали и Сакис Кукос – за 4 бона.

Хонорарът си е вдигнал Фики Стораро, който вече не отива на участие за под 5000 лева. Само допреди няколко месеца той се съгласяваше и на 4000, но явно поради големия интерес, тарифата му рязко е скочила. С 500 лева се е увеличил и хонорарът на Галин, който вече пее за 4500 лева.

Половинката на DJ Дамян – Ваня, е оценена на скромната сума от 2000 лв. С 500 лв. повече се задоволяват на едно ниво Тони Дачева и Теди Александрова (2500 лв.), което, чисто като факт, е комплимент за втората и обида – за първата.

Забелязват се и нови имена в списъка на Пайнер. Това са Устата, Джулия и Джордан. От тях Джордан е най-скъп – взима 2 бона за 1 час и 15 мин., следван от устат – 1800 лв. На дъното е Джулия, която отваря гърло едва за 800 лева. Най-евтин и сега обаче си остава DJ Аски.