Categories
Без категория

Луна си поръчала жиголо за 120 лева – gp-gallery.com

Фолк певицата Луна си поръчала интимни ласки от жиголо съвсем наскоро, твърди столичен седмичник. Макар непрекъснато да обяснявала колко висок морал има и че се одавала на интимности единствено, когато е влюбена, се оказа, че певицата е хищна само за свежа плът.
В редките случаи, в които излизала по нощните заведения на София, Луна се оглеждала за млади момчета, като мъже над 30 не я интересували. След като престанала да обикаля баровете в търсене на задоволител, изпълнителката на „Бягайте, крачета, при младите момчета” се доверила на свой познат, който й препоръчал жиголо.

Платеният Ромео бли красавец, 2 метра висока, с черна къдрава коса и сини очи. Певицата получила негови снимки на телефона си преди да реши да го покани вкъщи. За сравенително ниската сума от 120 лв. на час тя получила изключително ласки и изискани обноски. Младежът прилежно си взел душ преди и след като „свършили работата”.

Въпреки че 27-годишният професионалист прекарал няколко часа с Луна, не е съвсем сигурно дали са стигнали до секс. Участничката във „ВИП брадър” пазела в тайна най-пикантните подробности от интимния си живот дори от близките си.