Categories
Без категория

Лудогорец излиза за категорична победа над Милсами

Разградчани търсят победа на всяка цена в Молдова.

Днес от 18:00 часа ще се изиграе срещата реванш между българският и молдовският шампион. Първият двубой, който се игра в Разград миналата седмица, завърши с изненадваща победа за Милсами. Молдовските анонимци успяха да излъжат Лудогорец с 1:0 и сега имат комфортна преднина преди реванша пред собствена публика, който ще се играе днес.

На вчерашната пресконференция треньорът на разградчани Бруно Рибейро заяви, че неговият отбор разполага с по-класните футболисти и ще търси победата от първите минути. Наставникът на Милсами също показа увереност в своя тим и разкри, че очаква футболистите му да покажат отборен дух и да успеят да отстранят Лудогорец.

Най-вероятно португалският треньор на българският шампион ще започне с доста по-офанзива схема. На вратата ще бъде Владо Стоянов, а пред него Сисиньо, Терзиев, Моци и Минев. В средата на терена ще бъде Дяков и Препелица, а пред него ще играе завърналият се след наказание Марселиньо, по крилата ще видим Мисиджан и Мишо Алекандров, а нападението ще бъде водено от Чунчуков.

Остави твоят коментар

коментар(и)