Categories
Без категория

Лудогорец е платил близо 5 милиона лева за Сининьо

Бразилецът е най-скъпият входящ трансфер в историята на Лудогорец.

Бразилските медии продължават да ровят около трансфера на една от най-големите звезди на местният Сантос, който преди няколко дни премина в българският шампион Лудогорец. Десният бек трябва да замести продаденият в Шалке 04 Жуниор Кайсара, за когото разградчани получиха малко над 10 милиона лева.

Според информацията на regiaonoroeste.com, Лудогорец са платили малко над 3,1 милиона долара, за да притежават бразилецът в състава си. По-голямата част от парите обаче, ще отидат за компанията Teisa Investment Group, която е притежавала правата на Сининьо. Това е честа практика в Бразилия, тъй като дори Барселона трябваше да плати сериозна сума  на местна компания, която държеше част от правата на Неймар, за да го притежава в състава си.

От спортно-техническият щаб на орлите разкриха, че съвсем скоро на „Лудогорец Арена“ трябва да пристигне и класен нападател, който да замести Роман Безяк и Юнес Хамза, които се разделиха с четирикратният шампион на България. Вероятно това ще бъде последният трансфер на клуба, който до момента привлече цели 6 нови футболиста – Чунчуков, Лукоки, Лукас Саша, Милан Борян, Препелица и Сининьо.

Остави твоят коментар

коментар(и)