Categories
Без категория

Лорийн направи шокиращо признание за секса пред феновете си в София! – gp-gallery.com

Преди броени часове певицата Лорийн пристигна в София и даде първата си пресконференция, която беше открита и за феновете й у нас. Победителката в „Евровизия“ 2012 беше развълнувана и позитивно насторена пред гостите и феновете в клуб „Перото“ на НДК.
На въпрос на гостенка на пресконференцията Лорийн отговори откровено за своята сексуалност.

„Аз харесвам мъже и харесвам жени, ние сме майки. Не се притеснявам от сексуална енергия. Не се страхувам от сексуалността, защото тя е нещо нормално и още едно важно нещо, ако си жена и искаш да си секси, има голяма разлика между това да искаш да си секси заради мъж, това е толкова негативно. Но да бъдеш секси и провокативна, защото харесваш тялото си, защото харесваш себе си, това е съвсем различно нещо. Така че, когато жената е на сцената и се държи по провокативен начин, това е така, защото тя иска публиката да е доволна. А опитвайки се да направиш това, докато не си себе си, е деструктивно и негативно. За това, аз се облякох така за изпълнението ми на „Еуфория“. Нямам нищо против сексуалната енергия, но имам против, ако не харесваш себе си. Така, че бъдете толкова секси, колкото ви се иска“, каза тя.

На пресконференцията присъстваше и братът на Лорийн, който живее и учи от 3 години във Варна и говори чудесно български.

От дълго време Лорийн е съпричастна към глобални обществено-значими каузи свързани с човешките права. Родена е в семейство на имигранти от мароканско-берберски произход в Стокхолм, Швеция на 16 октомври 1983 г.

Започва музикална дейност през 2004 г. с участие в известния шведски музикален конкурс «Idol 2004», на който заема 4-то място.
Конкурсната песен Euphoria е изпълнена от Лорийн на 24 май във втория полуфинал и се класира за финала. На 26 май 2012 г. тя печели първо място в песенния конкурс „Евровизия 2012“, набирайки общо 372 точки.

Поводът на нейто идване в София е утрешния концерт на ММ в НДК от 20 часа.