Categories
Без категория

Лора Караджова ни показа новия си силикон в последния си клип! (СНИМКИ) – gp-gallery.com

Лора Караджова наду силикони като за световно. Изпълнителката показа, че не прави разлика между хип-хоп и чалга, когато става дума за пластики, пишат Hotarena.Щерката на Данчо Караджов си натъпка толкова много силикон в деколтето, че и от „Пайнер” я пожелаха. Най-накрая певицата сбъдна мечтата си за пищен бюст, но трябваше да изчака щерка й да порасне, за да го направи.


Лора се фука с чисто новите си придобивки в новия клип към песента си „Една на милион”, която пусна в ефира. Парчето е с участието на Бобо и уж се води летен хит.

Ако човек гледа без звук обаче, ще реши, че е нещо от репертоара на Галена. На кран с мярка полуголата Лора, която сменя бански, потник, а накрая и рокличка, като си показва на всяка крачка мощните силикони.

Певицата във всеки кадър го раздава милионерка – вози се на яхта, пие шампанско за закуска с приятелки и кара луксозни коли. Що се отнася до Бобо – за жалост той почти не получава внимание, тъй като апетитните задни части на Караджова отново влизат в кадър, за да побъркат всички.