Categories
Без категория

Лодки и екстремни машини на изложбата „Природа, Лов, Риболов“ – gp-gallery.com

Различни модели лодки за рибари и рафтъри ще бъдат показани за първи път на Международната изложба „Природа, Лов, Риболов 2016“, която ще се проведе от 30 март до 3 април в Международен панаир Пловдив. Основен акцент в нея са ловният и риболовният туризъм, затова непрекъснато се увеличават фирмите, предлагащи оборудване за хобито на хиляди българи.
Изложителите ще демонстрират по-широка гама оптически уреди за лов и риболов, наред с оръжия, муниции, принадлежности, въдици и примамки, облекло, обувки и аксесоари. На щандовете ще присъстват ловни трофеи, дивечови, рибни и горски храни, действащи реплики на старинни оръжия. Ще има и много атракции, сред които демонстрации на стръв за риболов в басейн.

По-големи ще са експозициите със специализирани превозни средства, предимно АТВ-та и УТВ-та, тъй като те стават все по-търсени и за работа, и за свободното време. Посетителите ще видят хитови модели и аксесоари за тях, като багажни кутии и куфари, верижни системи, кабини. Високопроходимите машини за екстремни терени бяха една от сензациите на Международната селскостопанска изложба, която приключи на 28 февруари, затова дистрибуторите ще дойдат в панаира и в края на март.

Така част от „Агра“ намира продължение в „Природа, Лов, Риболов“, както и в Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет“, която ще се състои по същото време. Тя показва семена и разсад за цветя и зеленчуци, овошки, декоративни храсти и дървета, инструменти и материали за градинарството, които бяха силно представени и на „Агра“.

В „Природа, Лов, Риболов 2016“ по традиция ще се включат държавните горски предприятия, Изпълнителната агенция по горите, Съюзът на ловците и риболовците в България и други сдружения, свързани с ловния и риболовния туризъм, рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на природата. Така изложбата затвърждава своята позиция на най-мащабния в България форум за опазването на природните богатства и тяхното пълноценно използване.

„Природа, Лов, Риболов“ и „Цветна пролет“ отново са част от Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които се организират в Международен панаир Пловдив в края на месец март. Посетителите ще видят също Изложба на общините (30 март–3 април), Европейски панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика (31 март-3 април), Италиански фестивал на красотата и прическата (1-3 април), международни киноложки и фелиноложки изложби (2-3 април).

Съчетаването на прояви, ориентирани към широк обхват от възрастови групи и интереси, както и комбинацията от бизнес и атракции привличат над 20 000 гости от страната и чужбина.