Categories
Без категория

Лицето на Елен Колева заприлича на домат от б…. – gp-gallery.com

Лицето на Елен Колева е придобило доста странни форми напоследък. Актрисата, която доскоро се подвизаваше в риалитито „Фермата“, е доста подозрително подута, а вместо скули сякаш има две големи ябълки от двете страни на лицето си. Брадичката й пък е стана неестествено издължена и можем да заключим, че този й вид се дължи накуп филъри и ботокс, които си е инжектирала, видимо не с желания ефект. Колева не веднъж е споделяла, че дава мило и драго цял живот да си остане с невинното детско излъчване, което е разбило не едно семейство. Това обаче няма как да стане по естествен път, защото не може да спре времето и неговото въздействие. Именно по тази причина Елен е решила спешно да вземе мерки.

Само на 32 години тя вече е специалист по методите, благодарение на които с няколко инжекцийки може да направи кожата си като на абитуриентка. Постепенно обаче ефектът започва да се превръща в дефект и това се вижда даже с просто и не толкова компетентно око.

При последното си появяване по телевизията скулите на Елен доста наподобяваха тези на 94-годишната Стоянка Мутафова, която обаче на стари години реши да изпъне бръчки и се поду от ботокс. Докато при нея всичко това е лесно обяснимо и приемливо, то при все още младата Елен някак противоречи на представите за разумно, пише „Уикенд“.

„Рано й е още да слага ботокс, а тя вече сигурно не знае точно колко пъти го е правила”, смятат колежки на бившата фермерка.

Ефектът на подутото лице се допълва от напомпаната уста са актрисата. Тя по природа има пухкави и сочни устни, но с годините се вижда как те стават все по-големи и по-големи. „Скоро може да се пръснат”, коментират зевзеци.

Източник: БЛИЦ