Categories
Без категория

Линдарева се срина след любовна драма – gp-gallery.com

След поредното любовно разочарование, моделката не била на себе си и се срамувала да се върна в България, а майка й усилено й търсела добър психолог. Манекенката е била прелъстена и изоставена от любовник в Истанбул и сега е пред душевна криза, пише ПИК бг, позовавайки се на ежедневник. Последните месеци Зори прекара основно край Босфора, като почти не си е идвала в България.

Според източници от модните среди Зори се била запознала с богат турски бизнесмен и именно той я бил подмамил да се премести кажи-речи за постоянно в южната ни съседка. И точно когато вече чувала звуците на Менделсон в ушите си, любовникът й я изгонил. „Зори е съсипана! Тя сляпо вярваше на този мъж, а той се оказа най-обикновен измамник“, твърдят близки на манекенката.

Самата тя в момента оплаквала съдбата си и не можела да се начуди как за пореден път е попаднала на лъжец, който иска от нея само едно – креватни забавления. В момента тя хем искала да се върне в България, хем я било срам да се появи в родината след поредния си огромен любовен провал.

Както обикновено, майка й Виолета застанала на нейна страна. Жената увещавала щерка си да се прибере и вече била говорила с психолози, които да помогнат на Зори да се справи с душевната травма.В момента Зорница постоянно плачела и по стар обичай често се обръщала към бутилката като едно от най-сигурните средства за повдигане на настроението. Майка й нямала търпение да си я вземе в София и за пореден път да се опита да я спаси от депресията и алкохолизма.