Categories
Без категория

Лидия е била принудена да се самозапали, твърди майка й

Лекарите в Пирогов се борят за живота й.

Самозапалилата се жена пред президентството, която все още се бори за живота си в Пирогов е била принудена да го стори. Поне така смята нейната майка, която в специално интервю по телефона за Нова телевизия сподели своето мнение. Тя отказа да коментира подробности по случая и единственото нещо, което заяви е, че силно се надява лекарите да успеят да спасят живота на дъщеря й.

Да припомним, че вчера 38-годишната Лидия Петрова се самозапали пред сградата на президентството. Според очевидци жената е изскочила от кола и се е заляла с туба бензин, след което е драснала клечката и се е самозапалила. Полицаите, които охраняват президентството мигновено са й се притекли на помощ и са потушили пламъците, но въпреки това тя е откарана в спешното на Пирогов с 90 процента изгаряния по тялото. Лекарите споделиха, че положението й е неспасяемо, но ще се опитат да направят всичко възможно, за да я спасят.

Според слуховете жената е била шизофреничка, но по професия е фотограф. Все още се изясняват причината, поради която се е самозапалила.

коментар(и)