Categories
Без категория

Ливърпул с грандиозна селекция! Привлича Фалкао!

Ливърпул търси централен нападател от световна класа. Фалкао и Икарди са в списъка.

Брендън Роджърс е получил уверение от собствениците на „мърсисайдци“, че ще получи достатъчно средства, с които да подсили състава си за следващия сезон. Целта пред Ливърпул ще бъде място в ТОП4 и дори титла, ако се открие възможност за това. От клуба са останали изключително разочаровани от отпадането от ФА къп от Астън Вила и поради това искат да стегнат редиците.

Първото име в списъка на Роджърс е това на Фалкао. Колумбиецът няма да остане в Юнайтед и ще се върне в Монако. Нападателят тотално разочарова, а непрестанните решения са отказали Ван Гаал да се възползва от клаузата за откупуване на правата му. Със сигурност обаче, сумата, за която ще бъде продаден Фалкао е много по-малко от обявената – 45 милиона евро.

Медиите на Острова спекулират, че Роджърс иска да привлече Мемфис Депай, ако Стърлинг бъде продаден. Освен това Мауро Икарди от Интер е другия вариант на Роджърс, ако сделката с Фалкао не се осъществи. Очаква се през лятото клубът да бъде напуснат от Лукас Лейва, Марио Балотели, Джо Алън, Коло Туре и Рики Ламбърт.