Categories
Без категория

Ливърпул открадна Милнър от Манчестър Сити

Мърсисайдци направиха трансферен удар.

Мърсисайдци не си губят времето и вече се подсилиха с един нов футболист. Това е Джеймс Милнър, който е собственост на Манчестър Сити, но договорът му изтече на 1 юни и подписва с Ливърпул като свободен агент. Английският футболист е национал и има сериозен опит във Висшата лига. Титулярната му позиция е по крилото, но последните няколко сезона беше налаган и използван като вътрешен халф.

Гражданите са се опитали да го задържат като са му предложили договор със седмична заплата от 165 000 паунда, но футболистът е отказал да преподпише, тъй като неговото желание е да получава повече време за игра, а в настоящата формация на Сити това няма как да се случи.

Брендън Роджърс пък получи картбланш от ръководството на клуба и не беше уволнен след слабият сезон, който записа начело на тима. Очаква се уелският специалист да бъде доста активен на трансферният пазар през това лято. Над 10 футболисти ще напуснат клуба, като в това число вероятно ще влезе и младата звезда Стърлинг, който иска да продължи кариерата си в по-голям клуб.