Categories
Без категория

Лепа Брена на лекарства, бори се с много опасно заболяване! – gp-gallery.com

Балканската фолк звезда Лепа Брена (55) за втори път се лекува от тромбоза – опасна болест на кръвоносните съдове, предават сръбските медии. Певицата е изпратила своя кръвна проба за анализ в Маями, САЩ, откъдето диагнозата е била потвърдена.
Казват, че тробозата съм получила от голямо натоварване. Исках да издържам на това темпо на 45 години, както когато бях на 25 години. След тези проблеми обаче реших по-малко да работя, заявила 55-годишната певица за сръбското списание „Блиц пулс“, което излиза на първата си страница със заглавие: „Лепа Брена: Страхувам се за живота си“.

Аз пия лекарства за разреждане на кръвта. Всеки ден без изключение. Някой пие лекарства за сърце, а аз пия лекарства, за да не ми се сгъсти кръвта, защото това би било зловещо за мен – разкрива, певицата и уточнява, че се старае да бъде в оптимистично настроение.

Лепа Брена все още е активна на сцената, присъства в медиите и не занемарява социалния си живот. Наскоро в интернет се появи запис от неин концерт, на който тя се кара с един фен, който е дошъл много близо до сцената.