Categories
Без категория

Лекарите откриха тежка болест на Кичка Бодурова, певицата рухна! – gp-gallery.com

Фатално се оказа участието на Кичка Бодурова във „ВИП Брадър“ миналата есен. Нервите, които певицата хвърли в риалитито, и сълзите, които проля, са й докарали неизлечимо заболяване на щитовидната жлеза, призна певицата. Положението й било толкова сериозно, че се налага операция, пише HotArena.

Оказало се, че певицата е развила автоимунно заболяване, което унищожава щитовидната й жлеза и не може да бъде излекувано. Това е известният тиреоидит на Хашимото, от който страдат много жени по света и се появява в ситуации на огромен стрес. Смята се, че в подобна ситуация тялото се чувства застрашено и започва да търси „враг“, който да атакува. И тъй като няма реална зараза, която да унищожи, се насочва към собствените си органи.

Сега й предстои операция, тъй като в жлезата й били настъпили необратими изменения.

„ВИП Брадър“ ми докара това“, плачела Кичка пред приятелите и семейството си. В шоуто тя изживя едни от най-трудните дни в живота си. Беше ежедневно подлагана на обиди и унижения от страна на колегите си и доскорошни приятели от „Ритон“. Катя и Здравко успяха да спечелят на своя страна във войната повечето от останалите съквартиранти в Къщата. Особено агресивен беше актьорът Станимир Гъмов.