Categories
Без категория

Левски преговаря с няколко чуждестранни спонсора!

Левски преговаря с няколко компании за спонсорство.

Сините са в преговори с няколко фирми от чужбина, които по един или друг начин ще помагат финансово на клуба. В най-напреднала фаза са преговорите с американският гигант „Хербалайф“, който отчита годишен оборот от 3,6 милиарда долара и има договор с редица клубове по света – Фламенго, Спартак Москва, ПСВ Айдховен, Шахтьор Донецк, Спортинг Лисабон, ЛА Галакси и много други.

Едно от рекламните лица на компанията е Кристиано Роналдо. Освен него и Дейвид Бекъм е снимал реклами за „Хербалайф“. Финансовият директор Константин Баждеков разкри, че сините са изпратили няколко предложения за партньорство, които варират от безплатно ползване на продуктите на американският гигант до генерално спонсорство.

Баждеков е провел няколко разговори с представители на компанията за България, но се очаква отговор от централата в Лос Анджелис. Целта на вторият най-титулуван отбор в България е да закърпи бюджета с няколко спонсора плюс участие в Лига Европа. Очаква се в края на месеца да бъдат изплатени месечните възнаграждения на футболистите за месец януари!