Categories
Без категория

Левски иска финалът за Купата на България да се играе на ст.Васил Левски

Сините предложиха националният стадион за финалът на Купата на България.

Сините продължават да настояват финалът за Купата на страната да не се играе на стадиона в Бургас, тъй като по този начин ще се даде преимущество на Черно море, тъй като разстоянието между Варна и югоизточния град е едва стотина километра. Първоначално от ръководството на Левски предложиха двубоят да се играе на стадиона в Стара загора, но вчера изразиха желанието си финалът да се проведе на националния стадион в София.

Константин Баждеков заяви, че ст.“Васил Левски“ предлага най-добрите условия за игра и за публиката. Той посочи, че теренът е добър, а освен това и на полицията ще й бъде по-лесно да го охранява. Финансовият директор на Левски разкри, че подобен въпрос се обсъжда в БФС и днес ще се съберат хората от Лигата, за да решат на кой стадион ще се проведе финалът.

Към момента от ръководството на Берое отказват да дадат стадиона си, предвид екцесиите, които се случиха на финалът през 2007 година между Левски и Литекс, които нанесоха сериозни щети върху инфраструктурата на заралии.