Categories
Без категория

Лара Фабиан влиза в „България търси талант“ – gp-gallery.com

Световноизвестната звезда Лара Фабиан ще влезе в „България търси талант”, за да сбъдне мечтата на 12-годишната Жаклин Таракчи, научи ексклузивно „ШОУ”. Би Ти Ви вече обсъждат изискванията на белгийско-канадската поп певица, издадоха от екипа, като тя ще се появи на сцената на хитовото шоу броени дни след като същото със сигурност ще стори и колегата й Енрике Иглесиас.

Щом чула невероятното изпълнение на малката Жаклин на своя песен, Лара Фабиан не се поколебала да приеме предложението на медията да изненада талантливото момиченце. Това ще е второ гостуване на Фабиан в България след концерта й през октомври миналата година.

Жаклин Таракчи успя да просълзи очите на двамата мъже в журито –Асен Блатечки и Ицо Хазарта. Михаела Филева пък не издържа и се хвърли върху златния бутон, жертвайки един от ноктите си. „Счупих си маникюра, но си струваше. За това момиченце бих си изпочупила всичките нокти до дъно”, заяви без грам колебание певицата.

Новото чудо на България, както вече наричат Жаклин, вдигна публиката на крака. Непосредствено преди излизането си на сцената пък смая със зрялото си изказване: „Аз не държа толкова на текстовете на песните. Мисля си, че гледам повече начина, по който те въздействат и предизвикват чувство в мен. Музиката е най-голямото ми щастие, откакто се помня, тя е най-добрият ми приятел”.

Няколко лайфа на „България търси талант” бяха достатъчни и за Енрике Иглесиас, за да даде окончателния си отговор дали ще стъпи на сцената на родното шоу. Още повече след като чул феноменалното изпълнение на един от талантите. Освен това не е тайна и фактът, че музикалната звезда е в доста добри отношения с Би Ти Ви. Наскоро телевизията излъчи филми и за него, и за баща му Хулио Иглесиас.

„България търси талант” и сега може да се похвали със завиден рейтинг, но след предстоящите визити на Иглесиас и Фабиан, гледаемостта вероятно ще удари тавана. Справка с данните от пийпълметричните агенции ясно показва, че хитовото шоу е сред най-гледаните телевизионни продукти в пролетния прайм тайм.

Рейтингът на новия сезон на шоуто е точно толкова висок, колкото и предишният, отчел среден дял близо 50 %, което е близо пет пъти повече от конкурентните телевизии, или около 1 500 000 зрители, избрали Би Ти Ви всяка неделя вечер в 20:00 ч.

„Конкуренцията с „Като две капки вода” е безмилостно жестока. По всичко изглежда поне засега, че първите битки за вниманието на зрителя са спечелени от „Талантите”, коментират запознати с дуела за рейтинг. „България търси талант” се оказва абсолютен хит и сред младите, които разгорещено обсъждат участници и жури във фейсбук страницата на „България търси талант”. Броят на феновете на шоуто в мрежата вече стига 200 000 души.