Categories
Без категория

Куката е причината Емануела да остави милионера Динев! – gp-gallery.com

Мариан Вълев-Куката е в дъното на раздялата на фолк певицата Емануела с милионерския син Димитър Динев, пише столичен ежедневник, позовавайки се на свои източници. Актьорът, изиграл култовата роля на гангстера Росен Гацов в сериала „Под прикритие“, имал бурна секс афера с чалга изпълнителката и именно това станало причина Митко Динев под натиска на баща си Динко да изгони фаталната фолк дива. Задявката между Вълев и Емануела започнала още през лятото на 2013 г., когато екипът на „Под прикритие“ снимаше четвъртия сезон в курорта на братя Диневи Свети Влас. Куката и Емануела стават фатално близки, когато снимат бурна секс сцена в четвъртия сезон на кримката. А епизодът с Мариан Вълев и фолк певицата, показан през март 2014 г., буквално разтърси и ефира, и феновете на сериала. Чалга дивата се превъплъти в ролята на бивша любовница на Куката и момиче на повикване, превърнато от него в наркоманка. Надрусаният герой на Мариан Вълев я посещава в дома й и двамата се впускат в доста хард кадри, включващи разкъсване на прашките и сутиена й, както и шмъркане на дрога от челото на зеленооката певица.

В крайна сметка до секс на екрана не се стигна, защото бруталният мафиот е отрязан от Емануела заради животинското си държане. Общо взето така се случило и в реалността – актьорът, по когото въздишат доста момичета и жени, започнал да преследва Емануела още преди 3 години. Тогава изпълнителката на „Духай“ все още не е в обятията на милионерското отроче, но въпреки чара на лошото момче Куката го отрязва.

По ирония на съдбата богаташите били фенове на Мариан Вълев и много го харесвали в ролята на престъпника Росен Гацов. Нито милионерите, нито Димитър Динев обаче подозирали, че всъщност интересът на Куката към тузарския курорт не бил заради тях, а заради изкусителната Емануела, която искал да отметне в секс тефтера си. Мариан Вълев временно изоставил намеренията си през лятото на 2014-а, когато публично стана ясно, че тя е бременна от Димитър. Техният син, кръстен също Митко, се появи на бял свят през януари 2015.

И така, след като момченцето поотрасна, Куката отново започнал да преследва фолк певицата. Колеги на Вълев твърдят, че той най-накрая успял да забие Емануела миналото лято на снимките на петия сезон на „Под прикритие“, които пак бяха на Свети Влас. Аферата им обаче лъснала и това много разгневило както Димитър Динев, така и баща му Динко.
Източник: БЛИЦ