Categories
Без категория

Куката вади луди пари от феновете си! – gp-gallery.com

Мариан Вълев намери хитър начин да изкарва пари. Актьорът, който се превърна в любимец на феновете с образа си на Куката от Под прикритие, в започнал да иска пари от кръчмари, за да се появи в заведенията им, пише столичен седмичник.  Схемата на звездата е проста – той се договаря със собственици на заведения, които искат да се появи за час и половина в заведението им, да хапне, да пийне, да побъбри с феновете, след което да си замине.

За тази си „услуга“ Вълев прибира три бона от кръчмарите, за които присъствието му е реклама. Доскоро Куката нямаше нищо против да обикаля по партитата и без пари, но осъзнал, че хора с доста по-нисък звезден статут от неговия изкарват пари по този начин и са го превърнали в бизнес.

Един от тях е брадърът Джино, който не е известен с нищо друго, освен това, че е бившият на Джена. Благодарение на което стана победител и последния сезон на ВИП Брадър.

По същия начин пари изкарваше и моделът Мариан Кюрпанов, който също се появи в предишен сезон на риалитито. Откакто Вълев си сложил цена, офертите доста намалели, но пък за сметка на това тези, които все пак му отправяли, му осигурявали добри доходи.

„Това е идеално за Мариан, защото с хонорарите си на актьор трудно свързва двата края. Затова пък от кръчмарските ангажименти добре се печели”, коментират артисти.