Categories
Без категория

Кубрат Пулев се прибра в София и заяви, че Кличко не заслужава уважение!

Кубрат Пулев заяви, че не съжалява за поведението си спрямо шампиона.

Късно снощи българският боксьор се завърна в България. Той беше посрещнат като истински шампион от дузина фенове, които скандираха неговото име. Заедно с тях беше и приятелката му Андреа. По стара българска традиция Кубрат Пулев беше посрещнат с питка и мед,

Реклама:

което видимо го разчувства. На летище София се бяха събрали десетки представители на медиите, които го атакуваха с въпроси още от първите секунди.

Кобрата заяви, че е изключително трудно да се пребориш сам срещу мафията и империята Кличко. Той сподели още, че Кличко е извадил известна доза късмет в боя и за негово съжаление не успял да приложи напълно тактиката си. На въпрос дали очаква да получи реванш от украинеца, Пулев заяви, че това е много малко вероятно да се случи. Поне в близките 2 години възможността да има втори мач между двамата граничи с нулата.

Пулев отново благодари на феновете, които му оказаха подкрепа в залата в Хамбург и на милионите българи, които са го подкрепяли пред малките екрани. Също така добави, че Кличко не заслужава никакво уважение.

Остави твоят коментар

коментар(и)