Categories
Без категория

Кубрат Пулев: Заедно с Бог и българския народ ще победя Кличко

Българският боксьор вярва, че Господ и подкрепата на българите ще му помогнат срещу украинеца.

Тази вечер ще се проведе дългоочаквания сблъсък между Владимир Кличко и Кубрат Пулев за световната титла на боксовата федерация IBF. Малко по-рано през деня стана ясно, че украинския боксьор ще защитава само една от титлите си срещу Кобрата.

Реклама:

Всички фенове на бокса са вперили очи в този двубой. У нас ситуацията наподобява настроенията около националния отбор по футбол преди 20 години, когато участваше на Световното първенство в САЩ. Остават по-малко от 6 часа до началото на сблъсъка и социалните мрежи буквално са заливани от статуси и призиви в подкрепа на българския боксьор. Очаква се над 600 българи да подкрепят Кубрат Пулев в залата в Хамбург. Кобрата се радва на изключително голяма подкрепа на своите мачове и от трибуните винаги са се чували възгласи по негов адрес.

Самият Кубрат Пулев заяви, че е изключително горд от подкрепата, която му оказва българите и сподели, че заедно с тях и Божията помощ се надява да победи именития си съперник и да стане първия български боксьор спечелил Световната титла по бокс в тежката категория за професионалисти.

Остави твоят коментар

коментар(и)