Categories
Без категория

Кубрат Пулев: Благодаря на всички, продължаваме напред!

Кличко нокаутира Кобрата

Мачът между Владимир Кличко и Кубрат Пулев не завърши по най-добрият сценарий за всички българи, но пък Кобрата показа завидни умения и доказа защо точно той бе конкурент номер 1 за титлите на украинският шампион.

Реклама:

Кобрата стартира срещата много нахъсано и въпреки че получи няколко тежки удара, той не се предаде и продължи да се бори със зъби и нокти за световната титла. Всичко беше добре за българският боксьор до 5-ия рунд, когато Кличко показа класата си и успя да нокаутира Кобрата с много тежък удар.

След мачът, Нова телевизия направи ексклузивно интервю с Кубрат Пулев, в което той благодари на всички за подкрепата и заяви, че няма да се предаде, а продължава напред. Атмосферата в Хамбург бе невероятна, а над 3 000 българи бяха там, за да подкрепят боксьор номер 1 на България.

Разбира се, разочарованието от загубата не е малко, но Кобрата призна, че му е липсвало опит и прие загубата много мъжки. Самият факт, че българин достига до това ниво на бокса е грандиозен успех за страната ни и трябва да бъдем горди, че Кубрат направи всичко по силите си.

Е, все пак не е и случайно, че Кличко е шампион вече повече от 8 години и е на 2-о място в класацията на боксьорите, задържали най-дълго време титлите си, така че нека не обвиняваме Кубрат Пулев за загубата, а да му благодарим за този спектакъл и да продължим да го подкрепяме.

Продължавай напред Кобра, с теб сме!

Остави твоят коментар

коментар(и)