Categories
Без категория

Кубрат Пулев: Благодаря на всички българи за подкрепата! Няма да се отказваме!

Кобрата благодари на всички българи за подкрепата.

Претендентът за Световната титла загуби двубоя с Владимир Кличко, след като беше нокаутиран в петия рунд. Българският боксьор се представи повече от достойно срещу украинския шампион, но в крайна сметка разликата в класите си каза думата и след 3 нокдауна, най-нормалното нещо, което се случи беше Пулев да бъде нокаутиран.

Реклама:

Въпреки тежкото поражение, Кубрат Пулев показа, че няма да се предава и ще преследва докрай своята цел – да бъде световен шампион! След края на мача той даде специално интервю за Нова телевизия, в което неколкократно благодари на българския народ за подкрепата, която му е оказала и сподели, че продължава напред и ще продължи с опитите си да стане Световен шампион. Пулев каза, че всичко е било на страната на Кличко и от неговия лагер добре са му „постлали“, като в това число визираше съдиите, ръкавиците и всички останали „проблеми“, които спохождаха българския боксьор преди мача.

Той обаче, побърза да каже, че в никакъв случай не иска хората да приемам думите му като „оправдание“ или нещо подобно и сподели, че победата на Кличко е напълно заслужена!

Остави твоят коментар

коментар(и)