Categories
Без категория

Кристиано Роналдо по гащи приклещи наша миска в асансьор – gp-gallery.com

За ужас на Николета Лозанова, тя не е единствената българка, отъркала се в Кристиано Роналдо. 34-годишната миска Деси Крайчева, която наскоро стана шеста в конкурса „Мисис Свят 2016”, също има близка среща с португалския футболен идол. Същият обаче не пази добри спомени от комуникацията си с Крайчева, тъй като е бил отрязал като кисела краставица.

Софиянката и футболистът се засекли в хотел в Лас Вегас миналата година. Там Крайчева била на почивка заедно с американския си съпруг. Пикантна подробност е, че по време на срещата им външният вид на Роналдо бил смущаващ. Суперзвездата се бил

издокарал с ултра къси шорти

които едва-едва побирали дреболиите му.
„Роналдо тренираше, като бягаше по стълбите до 60-ия етаж, след което слизаше с асансьора. Случайно се засякохме в него. Веднага ми поиска телефона и започна да ме ухажва”, разказа ексклузивно пред „ШОУ” Крайчева от Калифорния, където живее със семейството си.

Плейбоят от „Реал” (М), за когото слухът носи, че е вкарал в кревата си плеймейтката Николета Лозанова, се пробвал да направи същото и с омъжената българка. Издирил Десислава във фейсбук. Португалецът първо я пита какво прави. На въпроса му миската отвръща, че е в XS – това е моден клуб, който се намира в един от най-скъпите хотели във Вегас – The Wynn. След което свалячът директно й отправя предложение да го посети в хотела му.

Скрийншот от чата между миската и футболиста

Същата вечер Роналдо си останал „на сухо”, но това не го отказало и продължил да бомбардира българката със съобщения. „Постоянно ми отправяше

покани да го посетя в Мадрид

добавя Крайчева. Амбициозната лейди, който живее в САЩ от 2002 г. и има проспериращ бизнес с недвижими имоти във Вегас, удържала стоически на свалките на ебливия португалец и след два месеца той престанал да я притеснява.

Идната седмица Деси заминава на екзотично пътешествие със съпруга си в Бора-Бора. Красивата нашенка може да си го позволи без проблем, тъй като бизнесът й й носи солидни доходи, а пък съпругът й е известен лекар в Калифорния. Двамата живеят в огромна луксозна къща, имат частно голф-игрище, а до острова във Френска Полинезия ще летят с личния си хеликоптер. На конкурса „Мисис Свят” в Китай, който се проведе в средата на месеца, я изпрати скандалната Анита Мейзер.