Categories
Без категория

Криско заряза Ася, замина за Бали с бившата – gp-gallery.com

Криско не взе настоящото си гадже – плеймейтката Ася Капчикова, тъй като на нейно място за Бали отпътува сочената за негова бивша изгора – моделката Велина Узунова. И въпреки че на Велина и Криско беte приписан романс преди около година, те отричаха до последно, описвайки отношенията си като приятелски.

Фактът, че рап звездата е с моделката на Бали в качеството си на двойка, сочи и другата част от компанията им – другад войка, по-скоро семейство, с деца, пише HotArena.

От друга страна придружителите им тагнаха Криско и Велина с публичен изглед във Фейсбук, което значи, че приятелите (или гаджетата) не се крият, че са заедно в Индонезия. Макар че в профилите им изобщо не можеш да разбереш, че си гукат двамцата на Бали…

Велина Узунова доста се е разхубавила (вж. Снимки в галерия) и вероятно Ася Капчикова не е била съвсем спокойна, оставайки и виреейки в България по това време. Снимките на моделката от Индонезия са доста секси и предизвикателни и определено имат силата да предизвикат раздразнение и ревност.

Тръгнаха и слухове, че Криско и Ася са се разделили, и че тя върти връзка със Слави Трифонов, но тя опроверга този слух, пускайки фото с изпълнителя от спалнята им.