Categories
Без категория

Крисия спря да ходи на училище, за да се подготви за концерта на Слави!

Малката певица трескаво се подготвя за концерта.

Малката певица е била освободена от училище до края на седмицата, за да може да се подготви по най-добрия начин за грандиозния концерт на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“, който ще се проведе в края на седмицата в зала „Арена Армеец“. Крисия репетира трескаво с колегите си и почти всеки ден е на репетиции.

Освен това малкото ангелче е на специален хранителен режим, който трябва да предпази гласа. В следващите няколко дни на Крисия и е забранено да вкусва шоколад, люти храни, пуканки, снаксове и чипсове, които могат да разранят гърлото й. Близки до нея споделят, че тя е била на същия режим седмица преди участието й на детската Евровизия.

Очаква се Крисия да бъде гвоздеят на програмата. Стана ясен и хонорарът, който ще получи, за да участва в концерта – 4 000 лева! Слави Трифонов ще плати двоен хонорар на всички членове на екипа. Специалистите пък прогнозират, че Дългия ще заработи близо 1 000 000 лева печалба от грандиозното събитие. Ако това се случи, е твърде вероятно да бъде организиран още един концерт до края на годината.