Categories
Без категория

Красивата учителка която взриви фейсбук е подложена на денонощен телефонен тормоз!

Красивата учителка, която взриви Фейсбук за няколко часа!

Изключително красивата млада учителка, която за по-малко от един ден се превърна в Световна уеб звезда Силвия Зубева е подложена на денонощен телефонен тормоз от загорели мераклии.

Както сигурно знаете нейната снимка от първия учебен ден обиколи световното интернет пространство и събра повече от 300 000 харесвания във Фейсбук. Тя предизвика бурни и провокативни реакции на мъже и жени от целия свят. Учителката от столичното 119-то СОУ дори попадна в най-известния и посещаван сайт за забавни и интересни картинки 9gag.com.

Съвсем очаквано Силвия Зубева стана сериозен обект на интерес от страна на медиите и беше потърсена за коментар от страна на Нова телевизия. В интервюто, което даде специално за сутрешния блок „Здравей България“, даскалицата спомена, че е сериозно възмутена от случилото се и сподели за това, че денонощно телефона й прегрява от позвънявания. Тя допълни, че за по-малко от няколко часа е получила десетки неприлични предложения, което я кара да се чувства зле от цялата ситуация и предпочита хората да я оценят по достойнство, а не по външния й вид.

Остави твоят коментар

коментар(и)