Categories
Без категория

Кошмар за ДесиСлава! Новият ѝ любим я зарязва заради затлъстяване – gp-gallery.com

Певицата е получила най-кошмарния ултиматум от новото си гадже и се подлага на строга диета. Чалгарката е принудена да се откаже от всички кулинарни изкушения, ако иска да запази връзката си, съобщава „България Днес“, като се позовава на близки до блондинката.
Младият боксьор Благой Найденов, който от няколко месеца топли постелята на Деси, я е накарал да започне специален хранителен режим, за да свали няколко килца. Въпреки че е лудо влюбен в доста по-голямата от него изпълнителка, на спортиста не му били приятни подмятанията на околните по повод свръхзакръглените форми на половинката му.

Благой дълго се опитвал дискретно да намекне на певицата, че е време да влезе във форма, докато накрая не й поставил ултиматум. Найденов бил категоричен, че няма да се весне на публично място с нея, докато тя не реши да се отърве от излишните мазнинки.

В последно време ДесиСлава е неузнаваема. Преди няколко вечери певицата остави безмълвни почитателите си по време на свое участие в столична чалготека. Деси се появи с изрязано сценично костюмче, което разкриваше окръглените й „прелести“.

ДесиСлава започна да качва килограми малко след като се раздели с голямата й любов – ММА боеца Зарко. От преживения стрес певицата започна да се тъпче с каквото й падне и резултатите не закъсняха. Макар че преживя разлъката със снажния младок и в момента отново се носи на крилете на любовта, певицата не отслабна.