Categories
Без категория

Косьо Филипов срази Юксел – №1 е по зрителска любов – gp-gallery.com

Новинарят Косьо Филипов е най-харесваният мъж в телевизията и срази тотално конкурентите си от Би Ти Ви Юксел Кадриев и от Нова тв – Ники Дойнов. Снажният журналист, който близо 10 години е сред топ лицата на малкия екран и до скоро се изявяваше във фалиралата вече ТВ7, се оказа в пъти по-популярен сред зрителите от колегите си. Това сочи фейсбук анкета сред тв любители, в която участват известните мачовци от всички електронни медии.
36-годишният велинградчанин, чието име е Костадин, изненадващо изпреварва дузина секс символи от ефира, а коментарите за работата му на екран до един са повече от ласкави.

„Косьо е пример за водещ на новините. Освен, че изглежда блестящо и стои достолепно на екрана, никога не прави лапсуси и глупави гримаси, когато съобщава новините. Личи си, че не е просто говореща глава, която чете някакъв текст, а е подготвен журналист”, пише една от фенките на Филипов, която му е съгражданка от Велинград. Дамата издава в коментара си във фейсбук и любопитна подробност от личния живот на Косьо – новинарят бил меломан от дете. Дори свирил на обой в ученическия оркестър във Велинград и мечтаел да стане певец. Зад гърба си, водещият чиято звезда изгря в емисиите „Календар” на Нова тв, имал и турне с оркестъра във Виена и много представления пред съседите в двора.

Фенките на Филипов във фейсбук му пожелават скоро отново да се завърне на екран, за да започнат отново да гледат новините. БЛИЦ научи, че топ водещият вече имал предложения от няколко медии да оглави новинарските емисии, но още се колебаел коя оферта да приеме.