Categories
Без категория

Коритаров: Не съм в сатирично предаване, за да коментирам БСП като силна опозиция

Журналистът посочи проблемите в партията.

Това заяви популярният журналист, който беше гост в съботното сутрешно предаване на Нова телевизия. Заедно с него беше още и депутатът от БСП Таско Ерменков, който защитаваше интересите на левицата. Коритаров посочи, че в столетницата се наблюдава морален и идеен разпад, който оказва сериозно влияние върху представянето на партията и сигналите, които излъчва към обществото.

Журналистът разкри, че съвсем скоро е видял председателят Михаил Миков на един баскетболен мач и дори му се е сторило, че депутатът от БСП е стоял на резервната скамейка. Възможно е нещата в баскетбола да го вълнуват повече, отколкото случващото се в партията, посочи Коритаров.

Ерменков пък потвърди, че БСП е допуснала грешка с подкрепата за Закона за досиетата и в този ред добави, че е бил полковник от разузнаването в миналото. Депутатът посочи, че този закон трябва да послужи на столетницата за конюктурщината, която цари в партията. Според него законът ще позволи на хората да разберат кой е работил за Русия преди и кой продължава да го прави.