Categories
Без категория

Коко Динев направи страхотен купон в Татовата резиденция – gp-gallery.com

С 9-часов купон в Татовата резиденция популярният бизнесмен Константин Динев-Коко чества 46-и рожден ден. Над 100 близки и приятели от страната и чужбина го уважиха за празника. Трапезите бяха отрупани с печени прасета и агнета, рибни деликатеси, най-различни салати, топли и студени предястия. Тостове се вдигаха с маркови вина и отлежало уиски,съобщи struma.bg
Фолкпевицата и съпруга на Коко – Емилия, и синът им Иван посрещаха гостите, като Емилия изпълни няколко от хитовите си песни в чест на съпруга си, разказаха присъстващи.

Сред гостите на бизнесмена били бившият треньор на „Лудогорец“ Едуард Ераносян, Емил Велев, бивш треньор на “Левски“, фолкпевицата Софи Маринова, която вдигнала дансинга на Коко и гостите му с емоционален кючек. Сакис Кукус пристигна от Гърция със съпругата си Зорница.

Бащата на рожденика Иван Динев-Чики, видимо щастлив от празника на сина си, го изненадал с марков парфюм и самобръсначка, последен хит на технологиите.

Санданчанинът Сашко Аджев, който стопанисва ресторанта в Татовата резиденция, приготвил специална изненада за рожденика – торта-рулетка с левове и евро.

10-членният оркестър от ресторант „Кошарите” заедно с кючекиня се грижели за настроението на Коко и компания. Сред почетните гости имало десетки гърци, евреи и бизнесмени от София, а рожденикът щедро хвърлял пари на музикантите.

За най-малките гости Емилия избрала вкусна орехова торта, а малкият Иван помогнал на баща си да духне свещичките.

Празникът, който стартирал около 13 ч. в петък, приключил след 22 часа. Дотогава ресторантът останал затворен за клиенти.

loading…