Categories
Без категория

Кой ще спечели ВИП Брадър?

Поредна изненада от страна на продуцентите на шоуто.

Остават по-малко от две седмици до финала на предаването. Въпреки че повечето съквартиранти споделят, че са влезли в шоуто заради тръпката, а не, за да го спечелят, то днес ще им се наложи да променят мнението си. ВИП Брадър им е подготвил страхотна изненада.

За пореден път продуцентите на предаването ще променят принципа на номинациите. Последните номинации, които ще се проведат в Къщата за този сезон ще бъдат положителни и отрицателни. Освен, че трябва да номинират двама съквартиранти, които според тях трябва да напуснат Къщата, на днешните номинации ще им се наложи да определят един от тях, който е най-достоен да спечели формата!

Продуцентите на формата обаче, отказват да споделят повече информация относно точния регламент на номинациите, които ще се проведат тази вечер. Единственото нещо, което добавиха беше, че ни очакват много изненади и за нищо на света не трябва да пропускаме тазвечерния епизод! В него ще видим как премина семейната терапия на Жени и Тачо при Людмила, кои съквартиранти си спечелиха имунитет от седмичната игра и ще видим кой от тях е най-добър по география!

коментар(и)