Categories
Без категория

Кой ще бъде изгонен днес от ВИП Брадър?

Влади, Камелия, Зорница, Албена или Уош?

Тази вечер един от съквартирантите в Къщата на ВИП Брадър ще напусне шоуто по волята на зрителите. Номинираните за изгонване са Wosh MC, който като капитан на загубилия отбор в седмичната игра получи автоматична номинация. Албена Вулева пък събра най-много номинационни точки и сега ще се бори за своето оставане в предаването. Останалите съквартиранти, които са заплашени от изгонване са Влади Въргала, Зорница Линдарева и Камелия Воче.

Очаква ни един доста интересен лайв епизод. Продуцентите на ВИП Брадър са ни подготвили няколко изненади. Една от тях е свързана с майката на Албена Вулева, но към този момент нашите източници не могат да разберат нищо повече по въпроса, тъй като продуцентите ревностно не споделят с никой информация по този въпрос.

Според феновете на предаването във Фейсбук тази вечер ще бъде изгонена Камелия Воче. Провокирана от Албена Вулева и нейната майка Камелия Воче няколко пъти изпадна в дива ярост и показа своят „тъмна страна“ – на лицемерна интригантка, която никога не се признава за виновна!

коментар(и)