Categories
Без категория

Кой пие най-много във ВИП Брадър?

Интересна класация на „пиячите“ в Къщата.

Не е тайна, че във всеки един сезон на Къщата на Брадъра се изпива солидно количество алкохол. Всички помним пиянските изцепки на Найден и Гроши, Багата и куп други „славни пиячи“, които са прекрачили прага на шоуто.

И този сезон не прави изключение. Изненадващо или не един от най-големите любители на чашката е бившия модел и шеф на печално известната модна агенция Визаж – Жени Калканджиева. Митове и легенди се носят за нейните „пиянски изпълнения“ извън къщата. Въпреки че до момента не се е стигало до такива, камерите на ВИП Брадър не един и два пъти уловиха Жени с чашка в ръка!

Членът на Политбюро – Евгени Минчев е другият върл привърженик на „градусовите напитки“ в Къщата. Няма епизод от предаването, в който „лордът“ да не е показан с чашка в ръка и опиянено да развеселява останалите съквартиранти.

Останалите двама, които оформят „отборът по чашка“ са Иво Аръков и Камелия Тодорова. Слуховете за джаз певицата, че е алкохоличка най-вероятно ще се потвърдят в Къщата, а звездата от сериала „Фамилията“ е известен в хайлайф средите със своите пиянски изцепки по партита и официални събития!

Остави твоят коментар

коментар(и)