Categories
Без категория

Кой пази Цветан Василев в Сърбия?

Разследване на Нова телевизия ще покаже кой пази Василев в Сърбия.

В сутрешното неделно предаване по Нова телевизия „Събуди се“ една от темите, които беше разисквана е относно пребиваването на Цветан Василев в Сърбия и възможно ли е над него да бъде опънат политически чадър. Журналистът от телевизията Николай Василковски се е наел да направи специален репортаж по случая и сподели, че заедно с операторски екип е тръгнал по следите на собственика на КТБ в Сърбия.

Според него Цветан Василев е част от една много голяма политическа игра. Съвсем не е случайно, че адвокатът, който го представлява ни е „подсказал“, че издирваният от Интерпол собственик на КТБ може да се намира в Западната ни съседка. Възможно е това, което той каже в Сърбия да се отрази по някакъв начин на изборите през октомври в страната.

Журналистът на Нова телевизия анализира положението на Василев в момента. Според него той разполага с два много силни коза. Първият е заводът в Парачин. Не е тайна, че това е най-големия завод за стъкла на Балканите и е собственост на КТБ. В нея работят около 1000 души е с изключително важно значение за местното население. Вторият коз, за който споменава журналистът е политическите връзки на Василев в Сърбия. На откриването на завода до него е самият президент Томислав Николич.

Остави твоят коментар

коментар(и)