Categories
Без категория

Кой обезобрази така Аня Пенчева?! Актрисата цъфна като порцеланова кукла – gp-gallery.com

Аня Пенчева е неразпознаваема след драстичен лифтинг на лицето. От месец насам неугасващият секссимвол е с подмладено лице, само че опънатата й като платно кожа е в рязък контраст с увисналата й гуша като на костенурка, коментират дългогодишни почитатели на актрисата, цитирани от столичен всекидневник.

На 58-годишна възраст Аня се престраши за първи път да се подложи на пластична операция за опъване на бръчките. Театралката открай време се канела да легне под ножа за тази корекция, но все се отказала от страх, а и поддържала лицето си с какви ли не скъпи помади и процедури. След като обаче и пластичният й хирург заявил, че само скалпът изглажда бръчката, суетата у Пенчева надделяла и тя се решила на разкрасителната процедура.

„Винаги ме е било страх от болници и лекари. Казвала съм си – здрава съм, за какво да си правя операция, излишно е“, оправдава страховете си Аня. Актрисата обаче била уверена от естетичния си хирург, че рисковете са сведени до минимум, заради което тя преборила страха си да легне на операционна маса.

Колкото впечатляващ обаче, толкова и комичен е резултатът от естетичната намеса върху Аня. Кожата на лицето й е опъната като порцелан аха да се счупи, но същевременно под брадичката й гушата й е съсухрена като печена ябълка и нито пудра, нито фондьотен помагат разликата да се заличи.

И друга промяна във визията си е предприела актрисата. От няколко седмици насам тя ежедневно слага на очите си цветни контактни лещи. Макар да има красиви зелени очи, Пенчева е решила да промени цвета им със сиви лещи. По този начин красотата й става изключително студена, коментират спецове.