Categories
Без категория

Кои са най-лошите подаръци за жената и как да избягаме от тях

Избягвайте баналните подаръци, които сте гледали от филмите или сте чели в книгите.

Избирането на подарък за жена – съпруга, гадже, майка или просто приятелка, в никакъв случай не е лесна задача и поради тази причина много мъже допускат големи недоразумения, когато избират подарък. В никакъв случай не залагайте на баналните неща от сорта на шоколадови бонбони, сувенирите с форма на сърце и т.н. Вместо това заложете на подарък, който има сантиментална стойност и ще докосне сърцето на половинката Ви или пък просто купете това, за което, е мечтала. За да Ви предпазим от направата на лош подарък, с който да изненадате една жена, ще Ви запознаем с най-неподходящите и банални подаръци.

Един от най-лошите подаръци е да купите растение в саксия, отколкото букет от много и красиви рози. Въпреки, че във Вашите очи, е по-добре да купите растение, което ще може да бъде отгледано, то за жената, е най-важно посланието, което носи подаръка, а едва ли един кактус или фикус казват по най-добрия начин „Мило, Обичам те и искам да прекарам живота си с теб”.

Другият изключително неподходящ подарък е фитнес уред. Много жени споделят, че желаят да имат бягаща пътека или велоергометър у дома си, за да поддържат формата си в перфектен вид, без да им се налага да ходят на фитнес, но в действителност това съвсем не отговаря на представите им за перфектен подарък. Така, че ако сте решили да изненадате половинката си с фитнес уред, то моментално се откажете от тази идея, тъй като с подаряването на пътека за бягане или велоергометър, половинката Ви може да си помисли, че по този начин и намеквате, че, е дебела и трябва да отслабне.

Безспорно един от най-неподходящите подаръци, е кухненско обзавеждане в цялата му форма. Дали ще бъдат чинии, миксер, тава за готвене, комплект ножове, микровълнова печка или каквото друго се сетите, една жена колкото и да обича готвенето, едва ли това, е мечтания подарък, който иска да получи една жена за рождения си ден, например!

Освен гореспоменатите има още куп други подаръци, които са изключително неподходящи за празник, като „Свети Валентин” например. В тази графа попадат – книги, евтини бижута, домакински ел.уреди, дрехи, сувенири и т.н. Най-важното, обаче, е никога да не се повтаряте в подаръците, тъй като в противен случай ще направите впечатлението, че не знаете от какво се нуждае половинката Ви и за по-сигурно сте взели същия подарък като миналата година.