Categories
Без категория

Кои са най-антипатичните съквартиранти в очите на зрителя?

Евгени Минчев, Ива Екимова, Зорница Линдарева, Ели Кучкова и Албена Вулева са най-нехаресваните.

Всеизвестен факт е, че зрителите си имат любимци от всеки един сезон на предаването и такива, на които върло несимпатизират! Като всеобщ дразнител в очите на зрителите до момента се е превъплътила личността на Евгени Минчев. Самопровъзгласилият се за лорд, моден критик и ПР агент е трън в очите на много хора, не само в къщата, но и зад телевизорите! С всекидневните си интриги, обиди и прищевки той бързо си спечели тази „престижна титла“!

Веднага след него се нарежда „ортачката“ му Албена Вулева. Двамата имат сходни интереси и въпреки обидите, които си отправяха един към друг в медийното пространство преди време, те бързо-бързо се сближиха и обединиха силите си в нагрубяване на останалите съквартиранти.

Зорница Линдарева е следващият съквартирант в Къщата, който бива недолюбван от по-голяма част от зрителите, най-вече от женското съсловие пред екрана. Основната причина за това е нейното ненормално поведение и постоянните й капризи! По същата причина в тази „неофициална класация“ попада и Ели Кучкова. Трябва да отбележим и факта, че друга блондинка – Ива Екимова също е недолюбвана от зрителите, заради нейното фалшиво поведение, което демонстрира от началото на формата.

Остави твоят коментар

коментар(и)