Categories
Без категория

Киро Скалата стана баща, майката на бебето е принцеса – gp-gallery.com

Фитнес инструкторът, бивш софийски ерген и бохем Кирил Вълчев – Киро Скалата, е станал тихомълком баща на син, научи „ШОУ”. Щастливото събитие спортистът е запазил в абсолютна тайна от суеверие.

Майката на втория наследник на Скалата е дългогодишната му приятелка Лина Салем. От предишния си брак бившият съквартирант във „ВИП брадър” има дъщеря, която вече е мома за женене. Лина и Киро са станали родители преди около половин година, като Салем е родила в частна клиника във Варна, където двойката живее от доста време. Тъй като и двамата родители били изключително суеверни, само в семействата им знаели, че очакват дете и в продължение на месеци криели появата му дори от приятелския си кръг.

Със синчето си обаче Лина и Киро вече се показват в морската столица. Сексбомбата Анита Мейзер, която е близка приятелка на

Скалата,

имала голям мерак да стане кръстница

на детето му, но това ще стане, след като то навърши една годинка.

По майчина линия синът на Киро Скалата се явява потомък на сирийската кралска фамилия, от която произхожда Лина Салем.

Смуглата красавица с благородна кръв дори носи титлата „принцеса”. С нея Вълчев заживя известно време след развода с ученическата си любов Петя. „С нея се влюбихме още на скамейката в училището. Аз обаче съм много немирен, имам буен нрав и тя не можа да ме издържи. Около две години криех, че сме разведени. Разделихме се цивилизовано и по взаимно съгласие, като поддържаме нормални отношения”, разкрива Скалата.

С Лина съдбата го изправи очи в очи в италиански ресторант във Варна. Влюбил се от пръв поглед и следващите дни не спрял да мисли за нея. Тъй като не знаел коя е мистериозната красавица, няколко месеца я описвал пред познати и приятели с надеждата някой да я познава. Един ден намерил такъв човек. „Оказа се, че Лина е позната на моя приятелка. Тя ми направи връзката. Преди да изляза на среща с нея, първо

попитах майка й дали мога да я изведа

на среща”, разправя Вълчев.

Първата им среща продължила… 20 дни. Двамата тръгнали на дълго пътешествие. „Пътувахме непрекъснато и майка й се уплаши да не взема да отвлека Лина. Даже беше ходила при врачка да пита дали щерка й е жива. После, като се прибрахме, пуснала частни детективи по петите ми да ме проучват кой съм, какъв съм, дали не съм някой бандит, защото не са ме познавали. Два месеца са ме следили, снимали са ме с кого се срещам, къде ходя. Но макар и шпиониран, съм успял да докажа любовта си“, доволен е Скалата.

Лина и Скалата дори бяха планирали сватба преди две години, но неочакваната кончина на тъст му отложи празненството.

Преселилият се в отвъдното арабин, чиято майка е внучка на покоен сирийски крал, бил сред най-заможните мъже в Сирия. Той бил твърдо против дъщеря му да сключва брак със Скалата, тъй като го смятал за недостоен за потеклото й. Дори няколко пъти е организирал хайка, за да я отвлече от българина и да я екстрадират от страната ни.