Categories
Без категория

Кеворк Кеворкян отново разбива! Този път под ножа са соросоидите! – gp-gallery.com

В разгара на Циганското Надигане, „Отворено общество“ е направило анкета за „Езика на омразата“ /април-май тази година/.  И тържествено ни съобщава тия дни, че мнозинството български граждани – цели 73%! – продължават да не одобряват използването в публичното пространство на изказвания, които изразяват неодобрение, омраза или агресия спрямо малцинствени групи.  Красива идилия, която, дори да си на яслата на Кралят на Спекулата Сорос, е някак неприлично да артикулираш.*** Анкетирани са 1197 души. Какви са тия хора – тия мили наивници? Само цигани ли са, по дяволите, та са толкова толерантни? Къде живеят – в кой оазис на Българската преизподня? Кой ги информира, та са толкова лековерни? Не са ли чували за безбройните цигански изстъпления? За стотиците ограбени, бити и унижавани българи, повечето от които на пределна възраст – беззащитни не само пред мизерията, но и пред нашествието на вандалите?

Къде е правена тази анкета? Има ли между анкетираните дори десетина души от Българския Северозапад, където българите са жертва на системен, многолетен геноцид?

***

Ако повярваме на анкетата, трябва да приемем, че българите са безгръбначни твари, готови да приемат всякакви унижения – примерно от циганите, и дори са готови да им се извинят. Откраднете и керемидите на бедната ми къщурка – но аз съм противник на „езика на омразата“. Убийте баба ми за четири лева – но не съм съгласен да ви укоряват. Стройте незаконно, където завърнете; с дивата си сеч предизвикайте потопа в Аспарухово – но аз настоявам да не ви нагрубяват. В Катуница, Гърмен, Орландовци и Раднево бяхте на една стъпка да предизвикате гражданска война – започнете я, ако щете – само да не бъде използван „езика на омразата“.

Бъдете кротки с насилниците, бъдете любезни с тях, покажете им, колко прелест има в нашата реч омайна – нека ви насилват, но вие не си позволявайте „езика на омразата“…

*** Какъв е скритият замисъл на тази анкета? Най-напред: соросоидите искат да внушат на „братовчедите си“ от политиката, и най-вече на правосъдните органи, че трябва да размахат тоягата. И всеки, който каже и две думи за циганските изстъпления, трябва да бъде укротен, а по възможност и елиминиран. Българинът трябва да бъде представен като мекотело, като бездушен и отчужден тип, който не се интересува от тегобите на насилваните си сънародници. Самозатворен егоист, който предпочита лъжите, изречени на един „изискан“ език – пред съпреживяването на чуждата болка. Ослепял от толерантност, той не забелязва насилниците.

Много здраве да имате – задавете се с фалшивите си внушения.

***

Хората ругаят и използват „езика на омразата“, защото това е единствената им компенсация срещу реалните насилия. Насилие с думи – срещу реално физическо и нравствено малтретиране.

Дотам сме я докарали.

*** А и „език на омразата“ ли е, да кажеш на изнасилвача, че е животно? На крадеца, че е крадлив циганин?

На бандюгата, че е бандюга?

*** Въпросната анкета щеше да се види в целият й блясък, ако в нея беше включен и един простичък въпрос: Какво мислите за циганските насилия? Ех, баламите-българи ненавиждат циганската престъпност, отдавна са преминали критичната точка на нетърпимостта – но, според отворковците на Сорос – не могат да мразят.

Не ни натрапвайте фалшивите си диагнози за българския народ.

*** Има и една бакалска хитринка в коментара към анкетата. Ето я: 58% от анкетираните били съгласни с предложението да се спре предоставянето на национални и на европейски публични средства на медии, които разпространяват реч на омразата. Подготвя се нова шашма, като тази на фондация „Америка за България“: всички средства да отиват в „правилните“ медии. Споменеш за някой циганин, че е циганин – и си аут от финансиране. Ако пък кажеш, че е мангал – публично обесване във фонтана пред президентството. Там, защото думата „мангал“ беше използвана и в сайта на президентството – тогава хората на Плевнелиев смутолевиха някакво обяснение, преди да я изтрият.

Но, нищо чудно, наум да наричат циганите мангали, това са грешки на двойнствеността.

***
Ами съдружникът на соросоидите – скандалният Иво Прокопиев, когото от фондация „Америка за България“ са миросали като главния ковчежник на „свободното слово“? Той пък, при една от неизброимите си бизнес врътки, беше заложил в някаква банка вестниците си – заедно с редакционната им политика! Това е върхът на абсолютното притворство, по балкански диво, нискочело нахалство: хрантутят те като радетел на свободното слово – а ти го залагаш в банка! Все едно, че нашият Максуел от Сеново залага стадо биволици от родното си село. Това е един от шедьоврите на Балканския Тепегьозлък. Плащат му милиони, уж заради някакви „западни“ медийни стандарти – а той залага независимостта на вестниците си – и има нахалството да говори за свобода на словото. И, разбира се, и за „езика на омразата“ също – нали е от едно и също котило с „отворковците“ на Сорос.

Това е, все едно, да правиш срамни движения срещу „моралния кодекс“ на медиите – като ония диваци от Добрич, които извършиха може би най-отвратителното поругаване в годините на Прехода с Български Светини.

*** Нека фалшивите поборници с измисления „език на омразата“ хвърлят едно око на многобройните коментари към предишната ми дописка – те ни ориентират далеч по-добре в настроенията на обикновените хора. Да, някои от тези коментари са доста сурови – но какъв език да използваме, за да коментираме позорно търпените цигански изстъпления? Колко нежно трябва да се изразяваме, за да се харесаме на циганските насилници и на техните защитници? Какъв език искат да ни натрапят някои идиоти? Или може би трябва да си мълчим, докато бъдем погребани под Лавината на Насилието – във всичките му форми. Няма нормално българско сърце, което да не трепне от непрекъснатите гаври.

И не си мислете, че ще укротите гнева на хората с измислици като „език на омразата“.

***
Кеворк КЕВОРКЯН
Статията е публикувана във в. „Уикенд“ и във Фейсбук със съкращения