Categories
Без категория

Кеворк Кеворкян откровен до болка в последната си статия! Ненчев е разгромен! – gp-gallery.com

Заради слугинските лупинги на военния министър Ненчев, държавата ще плати седем милиона лева повече за ремонта на двигателите на руските „МиГ 29“. Толкова струва евроатлантическия маясъл на Ненчев.

Сърбеж на хемороиди – това е атлантизмът на тия типове. Накрая всички ще разберат, че българският евроатлантик е просто един безподобен и безплоден слагач, който обаче иска да докаже, че дори и карантиите му са евроатлантически.

Оставете евроатлантическата идея на хора като Ненчев – и тя ще замирише на мърша.

*** Ненчев нагледно доказа, че в българските условия понякога няма разлика между министър и шут.

Дра се, кле се, че двигателите няма да ги даде за ремонт в Русия – а сетне точно това се случи.

*** Всъщност, ползите са две. Ако с шутовщините си Ненчев не беше принудил генерал Радев да напусне, сега той нямаше да е президент. Накара Радев да напусне, а той самият – селякът смешен – се качи да се вози на изтребител. Шутът – пилот за две минутки.

А пък прокуденият Радев – президент за пет години.

*** ПОЛЗАТА ОТ РЕПЕТИЦИЯТА В ХАРМАНЛИ Сега нашите шарли-ебдота, нашите абдали, нашите лигльовци, нашите политикани видяха в миниатюра онова, което ни очаква. Онова, което Народът предусеща отдавна. Ордите направиха своята малка репетиция. Истинското нашествие ще започне всеки момент.

И ще бъде фатално.

*** Три хиляди души се оказаха проблем, това бе ясно и преди да се надигнат. Ами трийсет хиляди – поощрявани от мегаломана Ердоган – новият султан Мехмед Втори Завоевател? Той няма да миряса, докато не разбърка окончателно Европа на импотента Юнкер. България е видяна и отдавна изчислена като слабото звено в колабиращият му „съюз“. Няма нищо срамно да си признаем това. Колко войни сме спечелили до сега – друг да ви каже и да ви се хвали.

Още можем поне тази да удържим – до някое време.

*** Ето ви ги „бежанците“, които толкова жалехте: две хиляди диваци в три хиляден лагер. Следващият път ще тикат пред себе си жените и децата. Диваците не хвърлят само камъни – друга е ролята им. Искат коридор до Сърбия. Ако продължаваме да се ослушваме, ще стигнат до там – и кой ще напише тогава ода за новата сръбско-българска война? Фантазия ли е това?

Колкото камъните в Харманли, които летяха по нашите полицаи.

*** Най-важният въпрос: Имат ли силици нашите власти да спрат ордите Отговорът е ясен. Поне пратете армията на границата – каквото е останало от нея, незабавно. Бъдете яростни – поне колкото диваците.

Ердоган ви е приготвил феса.

***
ПОЛЗАТА ОТ КОМУНИЗМА И точно сега изпълзяха бълхите на притворния антикомунизъм. Приватизираха го неколцина случайници и здраво се препитават от него. България е на път да пламне, а те се натрапват на публиката с идиотщините си. Пак, за пореден път, обявиха комунизма, за престъпен режим. И кой не е наясно с това? Повтарят го, сякаш за да не го забравят самите те. Защо все комунизмът кънти в главите им?

На какво се дължи този техен комплекс?

*** Сега пък ще санкционират ония, които пропагандират /?/ символите на комунизма. Те трошачът на кости Газдов от лагерите в Ловеч и Белене не успяха да осъдят – обаче ако носиш фланелка на Че Гевара, плащаш 200 лева. А трябваше направо да пращат в дранголника. Добре, че никой не им обръща внимание на бълхите – иначе като нищо младите ще тръгнат с петолъчки, колкото да ги дразнят. … А ако носиш масонска звезда – тогава какво?

***

Източник: БЛИЦ