Categories
Без категория

Касияс напуска Реал Мадрид, Де Хеа ще го замести

Давид Де Хеа ще замести Касияс в Реал.

Испанският вестник Марка информира, че Кралският клуб е постигнал споразумение за трансфера на вратаря на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа. Той ще замести Икер Касияс под рамката на белия балет. Не е тайна, че феновете на тима са настроени все по-остро спрямо вратаря и на всеки двубой го освиркват и обиждат от трибуните.

На вратарят на националният отбор на Испания му е дошло до гуша от гневните реакции на феновете и дори си позволи да им отвърне по подобаващ начин на последният двубой срещу Валенсия, който завърши 2-2 и реално сложи край на амбициите на Реал да се бори за титлата с Барселона. Очаква се Касияс да продължи кариерата си в САЩ.

Според информация на „Марка“, червените дяволи са склонни да пуснат Давид Де Хеа в Реал, но срещу сума надвишаваща 50 милиона евро. Белият балет е готов да плати тези пари, но ще се опита да смъкне цената на вратаря с няколко милиона. Не е ясно какво е желанието на испанския вратар, който е юноша на Атлетико Мадрид. До края на договора му с Юнайтед има още 12 месеца, а към днешна дата той отказва да го поднови.