Categories
Без категория

Кампания Да подкрепим училището по волейбол „Владо Николов“!

Изпрати СМС с текст DMS VOLLEY на номер 17 777 цена от 1,20 лева с ДДС.

Дългогодишния национален състезател по волейбол желае да създаде собствено волейболно училище, в което да се подготвят бъдещите волейболисти на България. То ще бъде първото по рода си в страната и в него ще могат да учат деца и юноши, така и хора от всякакви възрасти, които искат просто да спортуват или пък да бъдат близо до любимия си спорт.

Реклама:

Идеята на Владо Николов е подкрепена от спортен клуб „Левски Боол“. Хората зад проекта разкриват, че очакват над 1 000 души от различни възрасти да се запишат в училището до края на 2016 година. Те ще бъдат приучавани на основните техники във волейбола и ще бъдат насърчавани към здравословен и активен начин на живот.

За да се реализира проекта са необходими около 20 000 лева на месец. Те ще бъдат използвани за наемането на зали, ангажиране на треньори и медицински лица, както и за закупуването на екипи. За целта е стартирана ДМС кампания, която трябва да събере 40 000 лева. По този начин ще се осигури възможност на над 200 деца от 13 до 19 години от София и страната да тренират волейбол.

Остави твоят коментар

коментар(и)