Categories
Без категория

Кампания – да изградим първият храм в квартал Младост!

„Изпрати смс с текст DMS MLADOST на 17 777 на цена от 1,20 с ДДС“

Квартал Младост е може би единственият в София, който няма собствен православен храм. Това е район, в който живеят около 150 000 души. В момента църковното настоятелство на храм „Рождество Христово“ се е заело със задача да намери средства за изграждането на храма. Плановете на настоятелството са след като бъде изградена сградата, да бъде създаден цял комплекс с енорийски център и ритуална зала.

С осъществяването на проекта се е заел свещеноиконом Димитър Генчев, от който може да получите повече информация за събирането на средствата и изграждането на храма. Ако искате да се свържете с него може да го потърсите на телефон 0888390424; електронна поща: hramrojdestvohristovo@gmail.com.

DMS кампанията е стартирана през февруари и до момента са събрани твърде малко средства по сметките й. Ако искате да подкрепите изграждането на първият църковен храм в ж.к. Младост в София, може да изпратите есемес с текст DMS MLADOST на номер 17 777 на цена от 1,20 с ДДС или да дарите средства по банковата сметка на кампанията, която може да откриете ТУК.