Categories
Без категория

Камелия кандардисва още певици да напуснат Пайнер!

Глория и Райна са на път да нанесат нов удар върху Пайнер.

Една от първите фолк изпълнителки в бранша е решила да си отмъсти на Пайнер по възможно най-безмилостния начин – като съсипе фирмата отвътре. Тя вече е поела нещата в свои ръце и се опитвала да убеди бившите й колежки, които не получават достатъчно шанс за изява от продуцента си, колко по-добре й е, без димитровградската фирма зад гърба си.

Глория, която също е едно от първите лица на фирма Пайнер е започнала да изразява недоволството си от продуцентите. Тя не получавала почти никаква помощ за реализирането на проектите си, но за сметка на това е трябвало да преотстъпва правата им, за да се въртят по телевизията. На същото положение са още Райна, Траяна и Магда.

Те все повече се замисляли дали да не тръгнат по стъпките на Камелия и да напуснат фирмата, за да потърсят друга и по-добра реализация на пазара. Пламена, която нашумя покрай един от музикалните риалити формати е споделила пред тях, че след като е напуснала Пайнер и се преместила при други продуценти, участията й рязко са се повишили.