Categories
Без категория

Камелия Воче напуска ВИП Брадър заради Албена Вулева?

Нервите на Камелия Воче не издържат. Поиска да си ходи.

На страшен скандал ще станем свидетели в тазвечерния епизод на ВИП Брадър. Както знаете в момента се провежда специална мисия наречена „Демокрация“. В нея съквартирантите сами трябва да определят и решават въпроси от чист битовизъм или поне така изглежда в техните очи.

Само, че те не знаят, че в крайна сметка решенията ги взима Албена Вулева, а не колектива. Тя има тайна мисия от ВИП Брадър и се изявява като диктатор в сянка. На последното гласуване трябваше да бъде взето решение кой ще бъдат двете „чистачки“, които ще се заемат с излъскването на най-известната къща в България. Албена Вулева определи това да бъдат Камелия Воче и Кали, което отприщи невиждан скандал.

Двете се разсърдиха на съквартирантите, че са ги определили за чистачки на Къщата и вследствие на острите думи, които бяха разменени между тях се стигна до желанието на Камелия Воче да напусне предаването. Освен този скандал в предаването ще видим флирт между Елена Кучкова и Тачо и интересна имитация на Зорница Линдарева свързана с поведението на майката на Албена Вулева.

Остави твоят коментар

коментар(и)