Categories
Без категория

Калоян Паргов: Няма да се коалираме с АБВ в София

БСП няма да се коалира с АБВ за предстоящите избори.

Председателят на градският съвет на БСП в София обяви на днешната конференция, че коалиция с АБВ в столицата няма да има. Днес социалистите трябва да излъчат своя кандидат-кмет, който ще трябва да бъде реална конкуренция на настоящият кмет Йорданка Фандъкова. Сред спряганите имена са Георги Кадиев, Евгения Живкова, Илияна Йотова, Михаил Мирчев, Калоян Паргов и още 10 души, чийто шансове обаче, са значително по-малки сравнение с тези на гореизброените.

Паргов посочи, че позицията на БСП-София е за цялостното преустройство на града. Той посочи, е в близките години близо 1/3 от населението на страната ще живее в столицата. Според него начинът, по който е организиран градът го задушава.

Част от програмата на кандидат-кметът на БСП ще е прилагането на реформа за преустройството на столицата и делигирането на по-големи правомощия на отделни общини и организации. Калоян Паргов добави още, че боклуците на София са по-скъпи от тези в Ню Йорк. Той добави още, че водата ни е по-скъпа от тази във Виена.

Остави твоят коментар

коментар(и)